OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 16. kedd
Ismertető


2020. október 14., szerda 17:49

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium közleménye (2. rész)
    Budapest, 2020. október 14., szerda (OS) - Tapasztalatcsere a Vállalati Fehér Könyvről

    Az eseményen három magyar kis- és középvállalkozás: a tiszaújvárosi Inno-Comp Kft., a miskolci gépipari gyártó vállalkozás, a Fux Zrt., valamint a feldolgozóipari Kecskeméti Konzervgyár képviselői egyetértettek abban, hogy a kiadvány a gyakorlatban használható javaslatokkal segítette őket a koronavírus-járvány második hullámára való felkészülésben.

A könyvről ismertették tapasztalataikat a törökszentmiklósi mezőgépgyártó nagyvállalat, a Claas Hungária Kft., a budapesti ipari gázgyártó Linde Gáz Magyarország Zrt. és a fejér megyei fémipari vállalkozás, az Arconic-Köfém Mill Products Hungary vezető munkatársai is. A nemzetközi színtéren is jelentős vállalatok maguk is átfogó cselekvési tervet dolgoztak ki munkavállalóik egészségének biztosítása és működésük fenntartása érdekében, ugyanakkor örömmel fogadták, a kiadványt, amelyet a nemzetközi trendeket és fő megállapításokat is figyelembe vevő, hasznos útmutatóként jellemeztek.

A konferencia célja az Innovációs és Technológiai Minisztérium által készített, a vállalkozások egészségügyi védekezését szolgáló kiadvány első tapasztalatainak megvitatása, a piaci szereplők véleményének megismerése, valamint a hazai vállalatok jól alkalmazható gyakorlatainak bemutatása volt.

A Vállalati Fehér Könyv magyar és angol nyelven elérhető a Vállalkozói Információs portálon (VALI).

     Kiadó: Innovációs és Technológiai Minisztérium

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.