OS Országos Sajtószolgálat
2020. október 22. csütörtök
Ismertető


2020. október 15., csütörtök 13:38

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2020. október 15., csütörtök (OS) - Ötmilliárdért épít luxusszállodát a makói fürdő parkolójának helyére Mészáros Lőrinc – A DK élőlánccal tiltakozik

    Varju László, a Demokratikus Koalíció alelnöke és Mucsi Tamás, a DK makói elnöke közös sajtótájékoztatón ismertették, hogy a város fürdőjének parkolójába monumentális szállodát tervez építeni Mészáros Lőrinc. A makói DK-s politikus úgy fogalmazott: minden fejlesztést támogatnak a városban, ám ez a beruházás erősen aggályos. Hozzátette, az is felettébb érdekes, hogy az egyébként nyílt testületi ülésről kizárták a sajtót, mikor az érintett terület rendezési tervét vizsgálták meg.

Varju László megjegyezte, az Országgyűlés Költségvetési Bizottságának elnökeként rendkívül fontosnak tartja, hogy valóban felelős fejlesztések valósuljanak meg a településeken, ami tényleg a lakosok érdekét szolgálja. Mucsi Tamás zárásként hozzátette, a makói lakosok a tervezett szálloda elleni tiltakozásul október 24-re élőláncot szerveznek és aláírásgyűjtést kezdeményeznek, hogy a makói közgyűlés tervezze újra a beruházást.

DK Sajtóiroda
     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.