OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető


2020. október 15., csütörtök 15:47

Dúró Dóra független országgyűlési képviselő közleménye
    Budapest, 2020. október 15., csütörtök (OS) - Nem állok meg félúton: a frakcióvezetőkhöz fordultam!

    Levélben kértem a frakcióvezetőket: támogassák a homoszexuális propaganda iskolai tiltását célzó határozati javaslatomat, hogy az oktatásban ne mérgezhesse gyermekeinket ez a rendkívül agresszív lobbi.

Ezt a kezdeményezésemet egyszer már leszavazták a kormánypárti képviselők is, de nem vagyok haragtartó, így új lehetőséget kap a Fidesz és a KDNP is. Ha valóban úgy gondolják, hogy "hagyják békén a gyerekeinket", akkor tegyenek is valamit azok, akiknek kétharmados többségük van a magyar törvényhozásban. És sajnos nemcsak mesekönyvekről van szó: "szexuális felvilágosítás"-nak álcázott propagandatevékenységről, színházi előadásokba bújtatott homoszexuális jelenetekről (amelyekről előzetesen sem a diákokat, sem a szülőket nem értesítették), de legújabban már a mesékből sem hagyják ki ez a devianciát. Szabjunk ennek gátat, védjük meg a gyermekeinket!

Sajnos a kormányzat magatartása köszönőviszonyban sincs azzal, amit akár Orbán Viktor mond erről az ügyről: nemhogy tűrik, de támogatják is állami szinten azokat a kiadványokat, azokat a szerzőket, akik beállnak az LMBTQPSTB lobbi mögé, ezért is tartja rendkívül súlyosnak a helyzetet a Mi Hazánk Mozgalom. A droghasználattal kapcsolatban egyébként már létezik hasonló szabályozás: a kábítószert sem lehet népszerűsíteni az oktatásban, akkor a homoszexualitást miért lehet? Kíváncsian várom a frakcióvezetők válaszait!

Dúró Dóra
elnökhelyettes
Mi Hazánk Mozgalom
    
     Kiadó: Dúró Dóra független országgyűlési képviselő

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.