OS Országos Sajtószolgálat
2020. október 22. csütörtök
Ismertető


2020. október 15., csütörtök 18:04

A Fidesz közleménye
    Budapest, 2020. október 15., csütörtök (OS) - Elbukott a baloldal kamunépszavazási kezdeményezése – reagálás a DK közleményére

    Elbukott a baloldal kamunépszavazási kezdeményezése. A Gyurcsány vezette baloldal a járvány kezdete óta csak a hatalomért hazudozik,kamuhíreket,kamuvideókat gyárt, most éppen egy kamunépszavazással próbált megtéveszteni. Pedig ők is tudják, hogy Magyarországon a koronavírust kimutató PCR-teszt mindenkinek ingyenes, akinél azt a háziorvos, járványügy, kórház indokoltnak tartja. A laboratóriumok mostanáig több mint 860 ezer PCR-vizsgálatot végeztek nemzetközi szabványok alapján, ezeknek a túlnyomó többsége ingyenes volt, az állam költségére. A baloldal sem a veszélyhelyzet alatt, sem most a járványügyi készültség idején nem akar segíteni az országnak és a magyar embereknek.

     Fidesz – Magyar Polgári Szövetség
    
     Kiadó: Fidesz

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.