2020. október 22. csütörtök

2020. október 15., csütörtök 18:04

A Fidesz közleménye
    Budapest, 2020. október 15., csütörtök (OS) - Elbukott a baloldal kamunépszavazási kezdeményezése – reagálás a DK közleményére

Elbukott a baloldal kamunépszavazási kezdeményezése. A Gyurcsány vezette baloldal a járvány kezdete óta csak a hatalomért hazudozik,kamuhíreket,kamuvideókat gyárt, most éppen egy kamunépszavazással próbált megtéveszteni. Pedig ők is tudják, hogy Magyarországon a koronavírust kimutató PCR-teszt mindenkinek ingyenes, akinél azt a háziorvos, járványügy, kórház indokoltnak tartja. A laboratóriumok mostanáig több mint 860 ezer PCR-vizsgálatot végeztek nemzetközi szabványok alapján, ezeknek a túlnyomó többsége ingyenes volt, az állam költségére. A baloldal sem a veszélyhelyzet alatt, sem most a járványügyi készültség idején nem akar segíteni az országnak és a magyar embereknek.

Fidesz – Magyar Polgári Szövetség

Kiadó: Fidesz