OS Országos Sajtószolgálat
2020. október 22. csütörtök
Ismertető


2020. október 16., péntek 08:10

A Kormányzati Tájékoztatási Központ közleménye
    Budapest, 2020. október 16., péntek (OS) - Magyarország 365 fotópályázat: vasárnapig lehet pályázni

    Október 18-ig lehet pályaműveket benyújtani a Magyarország 365 fotópályázatra. A képeket a hivatalos pályázati oldalon lehet feltölteni. Egyéni képekkel és sorozatokkal is lehet pályázni: természet és táj, épített és tárgyi örökség, valamint életképek kategóriában. 

A járványidőszak ellenére idén is rengeteg pályaművet küldtek be, a képek jelentős részét ugyanakkor az eddigi tapasztalatok alapján az utolsó napokban töltik fel. 

A kategóriagyőztesek 1 millió forintos, a második helyezettek 500 ezer, a harmadik helyezettek 300 ezer forintos elismerésben részesülnek. Novemberben internetes közönségszavazás is lesz, melynek győztesei kategóriánként 1 millió forintot nyernek. A díjátadó várhatóan decemberben lesz. 

A szakmai zsűri munkájában elismert szakemberek vesznek részt: Kaiser Ottó fotográfus, a zsűri elnöke, Keleti Éva Kossuth-díjas fotográfus, Daróczi Csaba fotográfus, a 2019-es pályázat kategóriagyőztese, Földházi Árpád fotóriporter és Tassy Márk, a Magyar Természetjáró Szövetség igazgatója.

Dömötör Csaba
parlamenti államtitkár
Miniszterelnöki Kabinetiroda

     Kiadó: Kormányzati Tájékoztatási Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.