OS Országos Sajtószolgálat
2020. október 22. csütörtök
Ismertető


2020. október 16., péntek 11:28

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának közleménye (1. rész)
    Budapest, 2020. október 16., péntek (OS) - A Cultura Nostra történelmi verseny győzteseit köszöntötte Dr. Latorcai Csaba

    Dr. Latorcai Csaba az Emberi Erőforrások Minisztériuma közigazgatási államtitkára köszöntötte a Pannonhalmi Főapátság és a Rákóczi Szövetség által, a hazai és határon túli középiskolás diákok számára 19. alkalommal meghirdetett Cultura Nostra történelmi vetélkedő legjobban szerepelt tíz versenyzőjét és a győzteseket.

A Cultura Nostra történelmi verseny idén 19. alkalommal került megrendezésre, a Pannonhalmi Főapátság és a Rákóczi Szövetség közös szervezésében. Összhangban a kormány döntésével, miszerint 2020 a Nemzeti Összefogás Éve, a versenyzőknek – ezúttal nem szóban, hanem írásban – kellett feldolgozniuk a Trianoni békeszerződés következményeit, társadalmi hatásait.

Dr. Latorcai Csaba köszönetet mondott a vetélkedő szervezőinek, a résztvevő diákoknak és a felkészítő pedagógusoknak.

     Kiadó: Emberi Erőforrások Minisztériuma

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.