OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2020. október 17., szombat 10:18

A Klebelsberg Központ közleménye (2. rész)
    Budapest, 2020. október 17., szombat (OS) - Klebelsberg Ösztöndíj Program - Meghosszabbítva 2020. október 22-ig! A Klebelsberg Központ továbbra is várja az osztatlan tanárképzésben, gyógypedagógia, illetve tanító alapképzési szakon tanuló hallgatók jelentkezését a Klebelsberg Ösztöndíj Programba (KKÖP). Mai napig több mint 600 jelentkező adta be jelentkezését, az érdeklődésre való tekintettel a pályázat benyújtási határidejét meghosszabbítottuk október 22. csütörtök éjfélig!

    Az ösztöndíjasok sikeres elhelyezkedése a Klebelsberg Központ koordinálásával a tankerületi központok együttműködésével jött létre.
A pályázatot elektronikusan és papíralapon is be kell nyújtani. A pályázatról bővebb információ a Klebelsberg Központ honlapján, a Klebelsberg Képzési Ösztöndíj Program, illetve a Hírek menüpontokon találhatóak.
A pályázat elektronikus beadásához a KRÉTA felülete áll rendelkezésre, az ehhez szükséges belépési link is megtalálható a Klebelsberg Központ honlapján a fenti menüpontokban.
A pályázat meghosszabbított benyújtási határideje 2020. október 22. (csütörtök) éjfél. A pályázatok értékelése és elbírálása 2020. november hónap folyamán történik meg. A pályázatokról szóló döntésről, a Klebelsberg Központ a döntést követő 10 napon belül elektronikus levélben minden pályázónak értesítést küld.


     Kiadó: Klebelsberg Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.