OS Országos Sajtószolgálat
2021. szeptember 16. csütörtök
Ismertető


2020. október 17., szombat 14:28

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye
    Budapest, 2020. október 17., szombat (OS) - Orbán döntött: A járványnak működnie kell

    Az álnemzeti kormányoldal frissen benyújtott karanténszabályozási törvénye is azt támasztja alá, hogy Orbán hagyja, hogy a vírus diktálja hazánkban a tempót.

Ahelyett, hogy az ingyenes és széleskörű tesztelés megvalósításán dolgoznának, büntetésekben gondolkodnak. Úgy kívánnak védekezni ugyanis a járvány ellen, hogy minden eddiginél nagyobb bírságokat szabnak ki a magyar emberekre. A járványt nem a bírságolások felpörgetésével lehet megakadályozni, hanem tisztességes védekezés megszervezésével.

Orbán Viktor azonban döntött: a járványnak működnie kell, az országnak pedig a lassan tarthatatlan tempót kell követnie. A valódi néppárti Jobbik szerint az ingyenes és széleskörű tesztelés lehet csak a hatékony megoldás a járvány kordában tartására. Azt is javasoljuk, hogy a kormány 4 nappal hosszabbítsa meg a közelgő őszi oktatási szünetet 14 napra, ezzel is védve a gyermekeket, pedagógusokat.

Dr. Lukács László György, a Jobbik alelnöke, országgyűlési képviselője
     Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.