OS Országos Sajtószolgálat
2020. október 25. vasárnap
Ismertető


2020. október 18., vasárnap 10:39

Az MSZP Országos Központ közleménye
    Budapest, 2020. október 18., vasárnap (OS) - Szijjártó az amerikai elnökjelölt után Orbánt kérje számon!

    Jó lenne, ha Orbán Viktor a régen levegőben lévő kérdésekre választ adna, ezért a magyar külügyminiszter a magyar miniszterelnöktől is választ várhatna arra, hogy:

Milyen módon vetette latba a magyar miniszterelnök a politikai befolyását veje és a veje által vezetett vállalat nyereségessége érdekében?

Volt-e valami köze ahhoz, hogy az egykori Fidesz-tag, jelenlegi legfőbb ügyész ejtette azt a nyomozást, amelyet az OLAF vizsgálata miatt indítottak különösen nagy vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás bűntette miatt?

Orbán Viktor hogyan használta a politikai befolyását a veje és valószínűleg a saját anyagi helyzetének javítása érdekében?

     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.