2024. április 24. szerda

2020. október 19., hétfő 11:55

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2020. október 19., hétfő (OS) - A kormány saját magának ajándékozza a közvagyont - Orbán Balázs alapítványa még a révfülöpi vitorláskikötőt is beszippantja

Egy utolsó pillanatban benyújtott törvénymódosítási javaslattal több ingatlant tolna át az állam a Mathias Corvinus Collegiumnak. Az ezt fenntartó alapítványnak egyébként Orbán Balázs, a Miniszterelnökség államtitkára a kuratóriumi elnöke, és két pécsi, egy szekszárdi, egy szombathelyi és egy zalaegerszegi ingatlant is megkapnak. Sőt, a révfülöpi vitorláskikötőt is az alapítványnak adják most.
     A Demokratikus Koalíció szerint  a kormány gátlástalanul, a szemünk előtt lopja el sorra a közvagyont, amit természetesen cinikusan összekacsintva meg is szavaznak maguknak. Mi, európai magyarok nem fogunk szó nélkül asszisztálni ehhez, de legyen mindenki nyugodt, mert elfelejteni sem fogjuk. A 2022-es kormányváltás után téglánként fogjuk számon kérni a benyelt ingatlanokat, és kivizsgálunk minden ilyen ügyet.

Arató Gergely
A DK frakcióvezető-helyettese, elnökségi tagja