OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 24. szerda
Ismertető


2020. október 19., hétfő 11:55

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2020. október 19., hétfő (OS) - A kormány saját magának ajándékozza a közvagyont - Orbán Balázs alapítványa még a révfülöpi vitorláskikötőt is beszippantja

        Egy utolsó pillanatban benyújtott törvénymódosítási javaslattal több ingatlant tolna át az állam a Mathias Corvinus Collegiumnak. Az ezt fenntartó alapítványnak egyébként Orbán Balázs, a Miniszterelnökség államtitkára a kuratóriumi elnöke, és két pécsi, egy szekszárdi, egy szombathelyi és egy zalaegerszegi ingatlant is megkapnak. Sőt, a révfülöpi vitorláskikötőt is az alapítványnak adják most.
     A Demokratikus Koalíció szerint  a kormány gátlástalanul, a szemünk előtt lopja el sorra a közvagyont, amit természetesen cinikusan összekacsintva meg is szavaznak maguknak. Mi, európai magyarok nem fogunk szó nélkül asszisztálni ehhez, de legyen mindenki nyugodt, mert elfelejteni sem fogjuk. A 2022-es kormányváltás után téglánként fogjuk számon kérni a benyelt ingatlanokat, és kivizsgálunk minden ilyen ügyet.

Arató Gergely
A DK frakcióvezető-helyettese, elnökségi tagja

     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.