OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2020. október 26., hétfő 12:17

Az MSZP Országos Központjának közleménye (1. rész)
    Budapest, 2020. október 26., hétfő (OS) - A Fidesz felelőtlen viselkedése helyett felelős tájékoztatásra és érdemi lépésekre van szükség a vírus elleni harcban!

        Továbbra is csak a felelőtlenséget lehet látni a kormánytól annak ellenére, hogy az elmúlt napokban a járvány áldozatainak és a napi új fertőzötteknek a száma is újabb tragikus rekordot döntöttek meg. Varga Mihály miniszter maszk nélkül vett részt egy október 23-ai megemlékezésen, a Kormányzati Tájékoztatás Központ szóvivője pedig 16 ezer ember között szurkolt maszk nélkül egy meccsen.
     Ezzel a felelőtlen viselkedéssel pedig a válságkezelést, a járvány megfékezését hátráltatják, hiszen aláássák a védekezésbe, az intézkedések megalapozottságába vetett hitet.
     A felelőtlen viselkedés helyett felelős tájékoztatásra és érdemi lépésekre van szükség! Az MSZP ezért követeli kezdetektől a folyamatos, gyors, pontos, hiteles és teljes körű tájékoztatást, amire nagy szükség lenne most is, mivel a mindenki számára ingyenesen elérhetővé tett influenza elleni védőoltással kapcsolatban is súlyos kérdések merülnek fel.

     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.