2024. április 23. kedd

2020. október 26., hétfő 16:32

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye (3. rész)
    Budapest, 2020. október 26., hétfő (OS) -

Éppen ezért lenne fontos, hogy minden magyar választópolgár tisztában legyen azzal, hogy hova regisztrál, milyen szélhámosoknak ír alá. Mivel Orbánék a szélhámosok leleplezésében ellenérdekeltek, ezért a választók megfelelő tájékoztatásában a valódi ellenzéki pártok mellett a független sajtó felelőssége is megkerülhetetlen.
     A néppárti Jobbik ezúttal is kéri a magyar választópolgárokat, hogy legyenek rendkívül elővigyázatosak, mert sajnos az Orbán-rezsimben sosem lehet tudni, hogy milyen választási visszaélésekben fogják felhasználni a személyes adataikat!
     A Jobbik Magyarországért Mozgalom nemcsak kormányváltást akar, hanem rendszerváltást is, ahol a hasonló visszaélésekkel szemben kőkeményen lép fel az állam, és az említett elsíbolt milliárdokat nem a Fidesz érdekében ügyeskedő szélhámosok luxus életkörülményeinek megfinanszírozására, hanem a magyar emberek életminőségének javítására, jóléti intézkedésekre fordítják.

Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom