OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 23. kedd
Ismertető


2020. október 26., hétfő 16:32

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye (3. rész)
    Budapest, 2020. október 26., hétfő (OS) -

        Éppen ezért lenne fontos, hogy minden magyar választópolgár tisztában legyen azzal, hogy hova regisztrál, milyen szélhámosoknak ír alá. Mivel Orbánék a szélhámosok leleplezésében ellenérdekeltek, ezért a választók megfelelő tájékoztatásában a valódi ellenzéki pártok mellett a független sajtó felelőssége is megkerülhetetlen.
     A néppárti Jobbik ezúttal is kéri a magyar választópolgárokat, hogy legyenek rendkívül elővigyázatosak, mert sajnos az Orbán-rezsimben sosem lehet tudni, hogy milyen választási visszaélésekben fogják felhasználni a személyes adataikat!
     A Jobbik Magyarországért Mozgalom nemcsak kormányváltást akar, hanem rendszerváltást is, ahol a hasonló visszaélésekkel szemben kőkeményen lép fel az állam, és az említett elsíbolt milliárdokat nem a Fidesz érdekében ügyeskedő szélhámosok luxus életkörülményeinek megfinanszírozására, hanem a magyar emberek életminőségének javítására, jóléti intézkedésekre fordítják.

     Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.