OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2020. október 28., szerda 09:18

A Moravcsik Alapítvány közleménye (2. rész)
    Budapest, 2020. október 28., szerda (OS) -

    A PsychArt®24 fontos része az alapítvány stigmákat felszámoló munkájának. Ide kapcsolódik az a lakossági felmérés is, amelyet az év végéig folytat a Moravcsik Alapítvány, a Semmelweis Egyetem Pszichiátriai és Pszichoterápiás Klinikája és partnerszervezeteik, hogy megismerjék az emberek véleményét és gondolatait a pszichiátriai betegségekről, illetve arról, hogy mit gondolunk és mit érzünk a pszichiátriai betegséggel élőkkel kapcsolatban.
Hogyan változna a véleményünk és a magatartásunk, ha közvetlenül kapcsolatba kerülnénk egy pszichiátriai betegséggel élő személlyel, például a szomszéd lakásba költözne, vagy az új munkatársunkról derülne ki, hogy van egy pszichiátriai betegsége is? A kérdőív kitöltése során jelezhetjük félelmeinket, aggodalmainkat, vagy éppen pozitív tapasztalatainkat a mentális betegséggel élőkkel kapcsolatban.

További információkért keresse fel szervezetünk honlapját!    
    
    
     Kiadó: Moravcsik Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.