2024. április 19. péntek

2020. október 28., szerda 09:18

A Moravcsik Alapítvány közleménye (2. rész)
    Budapest, 2020. október 28., szerda (OS) -

A PsychArt®24 fontos része az alapítvány stigmákat felszámoló munkájának. Ide kapcsolódik az a lakossági felmérés is, amelyet az év végéig folytat a Moravcsik Alapítvány, a Semmelweis Egyetem Pszichiátriai és Pszichoterápiás Klinikája és partnerszervezeteik, hogy megismerjék az emberek véleményét és gondolatait a pszichiátriai betegségekről, illetve arról, hogy mit gondolunk és mit érzünk a pszichiátriai betegséggel élőkkel kapcsolatban.
Hogyan változna a véleményünk és a magatartásunk, ha közvetlenül kapcsolatba kerülnénk egy pszichiátriai betegséggel élő személlyel, például a szomszéd lakásba költözne, vagy az új munkatársunkról derülne ki, hogy van egy pszichiátriai betegsége is? A kérdőív kitöltése során jelezhetjük félelmeinket, aggodalmainkat, vagy éppen pozitív tapasztalatainkat a mentális betegséggel élőkkel kapcsolatban.

További információkért keresse fel szervezetünk honlapját!

Kiadó: Moravcsik Alapítvány