OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 17. szerda
Ismertető


2020. október 28., szerda 12:20

A Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány közleménye (1. rész)
    Budapest, 2020. október 28., szerda (OS) - Dobrev Klára alól úgy tűnik, a sámli is kicsúszik. Csatlakozni kívánunk a Munkástanácsok Országos Szövetségének elnöke Palkovics Imre a Magyar Nemzetben közzétett Dobrev Klárának, a munkavállalókat lekicsinylő szavait cáfoló állásfoglalásához.

    Önmagában is kiábrándító, hogy Gyurcsány felesége azt üzeni, a nemzet nélkülözhetetlen részének, hogy tanulatlanok, miközben kétkezi munkájukkal a Fidesz kormányt szolgálják. Ha valaki a hazát kívülről szemléli és idegen érdekek szolgálatában áll, mit is mondhatna másként. Férjura nyomdokain, aki kiürítette a nemzet kincstárát és debilnek nézte az Európai Unió teljes tiszti karát, járt utat nem ad fel járatlanért. A multinacionális cégekben dolgozók, amellett, hogy fix munkahelyük és jövedelmük van, családjukat is biztonságban láthatják. Munkáltatói hozzájárulással, szakmai tudásukat európai szintre emelhetik. Ma már a demokratikus világ cégeinek elkerülhetetlen érdeke, munkásainak, munkavállalóinak megtartása, a folyamatos párbeszéd biztosításával.
2010 előtt a Gyurcsány vezette kormány és a mögötte álló MSZP háttér, mit sem törődött a munka nélkül tengődő, képzetlen munkaerővel. Ezzel szemben ma 500 ezerrel dolgoznak többen és egyre kevesebb a csak 8 általánost végzettek száma.
A CÖF-CÖKA a munkaadók és munkavállalók közös érdekein alapuló összefogásban látja az ország gazdaságának növekedését és a magyar családok biztonságos megélhetését.
     Kiadó: Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.