2024. április 17. szerda

2020. október 28., szerda 12:20

A Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány közleménye (1. rész)
    Budapest, 2020. október 28., szerda (OS) - Dobrev Klára alól úgy tűnik, a sámli is kicsúszik. Csatlakozni kívánunk a Munkástanácsok Országos Szövetségének elnöke Palkovics Imre a Magyar Nemzetben közzétett Dobrev Klárának, a munkavállalókat lekicsinylő szavait cáfoló állásfoglalásához.

Önmagában is kiábrándító, hogy Gyurcsány felesége azt üzeni, a nemzet nélkülözhetetlen részének, hogy tanulatlanok, miközben kétkezi munkájukkal a Fidesz kormányt szolgálják. Ha valaki a hazát kívülről szemléli és idegen érdekek szolgálatában áll, mit is mondhatna másként. Férjura nyomdokain, aki kiürítette a nemzet kincstárát és debilnek nézte az Európai Unió teljes tiszti karát, járt utat nem ad fel járatlanért. A multinacionális cégekben dolgozók, amellett, hogy fix munkahelyük és jövedelmük van, családjukat is biztonságban láthatják. Munkáltatói hozzájárulással, szakmai tudásukat európai szintre emelhetik. Ma már a demokratikus világ cégeinek elkerülhetetlen érdeke, munkásainak, munkavállalóinak megtartása, a folyamatos párbeszéd biztosításával.
2010 előtt a Gyurcsány vezette kormány és a mögötte álló MSZP háttér, mit sem törődött a munka nélkül tengődő, képzetlen munkaerővel. Ezzel szemben ma 500 ezerrel dolgoznak többen és egyre kevesebb a csak 8 általánost végzettek száma.
A CÖF-CÖKA a munkaadók és munkavállalók közös érdekein alapuló összefogásban látja az ország gazdaságának növekedését és a magyar családok biztonságos megélhetését.
     Kiadó: Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány