OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 16. kedd
Ismertető


2020. október 29., csütörtök 13:48

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2020. október 29., csütörtök (OS) - Az Orbán család ügyvédje is milliókat kapott a saját nyaralójára a Kisfaludy-pályázatokból

        Az Orbán család ügyvédjeként elhíresült fideszes országgyűlési képviselő, az OLAF-vizsgálatba, illetve választási csalás gyanújába keveredett Bajkai István ügyvédi irodájának cége 9 millió forint vissza nem térítendő állami támogatást kapott balatonfüredi szálláshelyek fejlesztésére a Magyar Turisztikai Ügynökségtől a Kisfaludy-pályázaton keresztül. A pályázaton egyébként feltűnően sok Fidesz-közeli ember járt már jól.
     A Demokratikus Koalíció szerint elképesztő az az arcátlan tempó, amivel a fideszes politikusok és a csápjaikon lógó oligarchák röhögve talicskázzák haza a közpénzt, és teljesen természetesnek veszik, hogy ez jár nekik. Mi, európai magyarok felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a tolvajoknak nem közpénz, hanem börtön jár, és mindent megteszünk, hogy mindannyian oda is kerüljenek.

Barkóczi Balázs
A DK szóvivője

     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.