OS Országos Sajtószolgálat
2020. december 4. péntek
Ismertető


2020. október 29., csütörtök 16:09

A Fidesz közleménye
    Budapest, 2020. október 29., csütörtök (OS) -

    Sikerült elérnünk, hogy Karácsony Gergely és párttársai rövid időn belül másodszor is visszakoztak átgondolatlan ötleteiktől. Néhány napja kezdeményezésünkre a főváros vezetése a pesti alsó rakpart hétvégi lezárását szüntette meg a téli időszakra, most pedig - felhívásunkra - a teljesen komolytalan országgyűlési javaslatukat vonták vissza a járványhelyzettel kapcsolatban. A hibák belátásának képessége üdvözlendő, felelős politikai szereplőktől azonban az átgondolt, komoly, szakmai kezdeményezéseket és intézkedéseket várják a Budapesten élők! Éppen ezért novembertől javasoljuk az átgondolatlanul felfestett biciklisávok megszüntetését, ezzel egy időben pedig a fővárosi közlekedés résztvevőinek bevonásával egy szakmai koncepció kidolgozását.

Fidesz Budapest

     Kiadó: Fidesz

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.