OS Országos Sajtószolgálat
2021. január 16. szombat
Ismertető


2020. október 29., csütörtök 16:33

Az LMP parlamenti frakciójának közleménye (2. rész)
    Budapest, 2020. október 29., csütörtök (OS) - A Fidesz nemet mondott az energiaszegénység és a légszennyezés csökkentésére -

    Az LMP országgyűlési határozati javaslata szerint azonnali intézkedésként fel kell mérni az energiaszegénységnek kitett háztartásokat és nappali, valamint éjjeli melegedőket kell létrehozni. Át kell alakítani a szociális tűzifaprogramot: kiterjesztenénk az érintett lakosság körét, biztosítanánk a környezetbarát, alacsony nedvesség tartalmú tűzifát, kivezetnénk a szenet és jelentősen megemelnénk a program pénzügyi keretét. Hosszabb távú intézkedésként támogatni kell a lakóépületek komplex energetikai mélyfelújítását, a korszerű tüzelőberendezések beszerzését és a megújuló alapú távhőrendszerek kiépítését – de mindezekre a kormánypárt nemet mondott.

LMP SAJTÓ

     Kiadó: LMP parlamenti frakciója

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.