OS Országos Sajtószolgálat
2021. február 25. csütörtök
Ismertető


2020. november 10., kedd 18:55

A Magyar Liberális Párt közleménye (2. rész)
    Budapest, 2020. november 10., kedd (OS) - Felhatalmazási törvény 2.0 - A közpénzek szórása helyett most a járványügyi védekezés legyen a cél!

    A kormány ezzel szemben a felhatalmazási törvényt több százmilliárdos tételben használta olyan döntések meghozatalára, amelyeknek semmi köze nem volt a járványkezeléshez. Ahelyett, hogy a kis- és középvállalatok megmaradása és munkahelyvédelme kapott volna érdemi többletforrást, szállodaipari nagyvállalkozók kaptak milliárdos összegeket arra, hogy felújítómunkálatokat végezzenek, amíg vendégeket nem fogadhattak. Ezzel a NER új gazdasági elitjét mentették, nem azokat, akiknek igazán szükségük lett volna rá. Mindeközben továbbra sincs elég FFP3-as maszk a kórházakban és azt is jól látjuk, hogy az elvégzett tesztek száma messze elégtelen.
A kormány emberéletekkel játszik. Ideje megérteni, hogy valódi válságkezelésre van szükség! A kormány az ellenzéki politikusokra eddig is számíthatott. Kár, hogy az elmúlt hét hónapot az ellenzék blamálásával és neki tetsző beruházások támogatásával töltötte.
    
     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.