OS Országos Sajtószolgálat
2021. február 25. csütörtök
Ismertető


2020. november 10., kedd 18:55

A Magyar Liberális Párt közleménye (3. rész)
    Budapest, 2020. november 10., kedd (OS) - Felhatalmazási törvény 2.0 - A közpénzek szórása helyett most a járványügyi védekezés legyen a cél!

    A közpénz hasztalan szórása helyett ideje elkezdeni a valódi válságkezelést. Azt javasoljuk, hogy mindenekelőtt a településvezetők és a civilek segítése történjen meg. Ők vannak a legközelebb az emberekhez, beteg, karanténban rekedt, vagy kórházba került honfitársainkhoz. Ők azok, akik azonnal fel tudják mérni, hol és mire van szükség.
A kormány ma gesztust kapott az ellenzéktől. Ideje európai módra viselkedni, és követve a nyugat-európai társainkat, egymást segítve fellépni a gyilkos kór egészségügyi és gazdasági pusztítása ellen.

     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.