OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 16. kedd
Ismertető


2020. november 11., szerda 13:00

A Demokratikus Koalíció közleménye (1. rész)
    Budapest, 2020. november 11., szerda (OS) - Gyurcsány Ferenc: Hivatalosan is elkezdődött a pánikkormányzás időszaka

        A miniszterelnök tegnap este azt mondta, hogy 50% esély van az egészségügy összeomlására. Az elmúlt 24 óra történései azt bizonyítják, hogy van valami, ami még a magyar egészségügynél is hamarabb omlott össze: a magyar kormány. A kormányban a hét elején a fejvesztett kapkodás, a káosz és a pánikkormányzás időszaka kezdődött el. Mialatt magyar emberek százai halnak meg minden egyes nap, a kormány a választójogi törvényen kezdett el barkácsolni. Miközben magyarok tízezrei veszítik el a megélhetésüket, a kormány alaptörvénybe betonozná a lopást. Mialatt a kórházaink lassan nem fogadnak betegeket, a kormány az egyedülálló szülők örökbefogadását korlátozza. Miközben magyar vállalkozások, emberek, családok és nyugdíjasok mennek tönkre hétről-hétre, a kormány alaptörvényben akarja megmondani, hogy mit nevezhetünk családnak. Ezek a rendelkezések a pánikkormányzás termékei, ezek egytől-egyig kétségbeesett és reménytelen próbálkozások a kormány alkalmatlanságának palástolására.
     Az Orbán-kormány elveszítette az irányítást a történések felett, nem készítette fel az országot, az egészségügyet, nem kezelte a válságot, most pedig bajban vagyunk. A kormány alkalmatlanságának következményeit ugyanis mi, magyarok fogjuk elszenvedni és megfizetni. Eljutottunk oda, hogy szinte szerencsésnek érezheti magát az, aki a munkahelyét veszíti el a kormány miatt, és nem az életét.

     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.