OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 24. szerda
Ismertető


2020. november 16., hétfő 19:22

Dúró Dóra független országgyűlési képviselő közleménye (2.rész)
    Budapest, 2020. november 16., hétfő (OS) - Orbán Viktor nem támogatja a népszavazást az EU-kilépésről - 2. rész

    Érdekes, hogy 2006-ban valahogy nem aggódtak a jogállamért sem, most viszont már ránk akarják kényszeríteni a migránsok tömeges befogadását és az LMBTQ-lobbi követeléseit is. Ki tudja, mire vetemednek még a jövőben, a nekünk jogosan járó pénzek elvonásával is zsarolva.

Fel kell tehát tennünk a kérdést: Magyarországnak feltétlenül, minden körülmények között az EU tagjának kell-e lennie? Bár a Mi Hazánk Mozgalom szerint nem lehet egyik napról, sőt egyik évről a másikra kilépni, de el kell készíteni az EU-csatlakoztatásunk mérlegét, számba kell venni az egyéb lehetőségeket. Az Unión kívül is van élet, és az Unió megszűnése után is lesz. A Mi Hazánk Mozgalom szerint 2030-ra készen kell állnunk erre.

Az Alaptörvény jelenleg sajnos tiltja, hogy népszavazást tartsunk a tagságunkról. Hajlandók-e módosítani az Alaptörvényt, hogy az EU-ba történt belépéshez hasonlóan a keserű tapasztalatok után a kilépésről is népszavazáson dönthessen a magyar társadalom?

Dúró Dóra
elnökhelyettes, Mi Hazánk Mozgalom
     Kiadó: Dúró Dóra független országgyűlési képviselő

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.