OS Országos Sajtószolgálat
2020. december 1. kedd
Ismertető


2020. november 18., szerda 13:23

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2020. november 18., szerda (OS) - Gy. Németh Erzsébet: Amíg a pánikkormány tehetetlensége miatt egyre kilátástalanabb a vírushelyzet itthon, addig a NER-lovagok vígan hízhatnak tovább a kaszinókon

    Úgy látszik, hogy a pánikkormány kiskirályainak érdekeltségébe tartozó kaszinókban nem fertőz a koronavírus. Nehezen lehetne ugyanis másra következtetni abból, hogy amíg a kormány bezáratta a könyvtárakat, a színházakat, a mozikat és más kulturális intézményeket, addig a NER-lovagoknak évről-évre több milliárdnyi nyereséget termelő kaszinók vígan működhetnek tovább a vírusveszély alatt. Vagyis Orbán hiába állította le az országot, a fideszes pénzszivattyúnak ezalatt is üzemelnie kell.

A Demokratikus Koalíció felháborítónak tartja, hogy amíg emberek százezrei veszítik el a munkájukat, és a pánikkormány tehetetlensége miatt egyre nő a vírusfertőzöttek száma az országban, addig Orbánéknak csak az a fontos, hogy továbbra is haveri körben osztogassák egymásnak a kaszinókat, és a fideszes vállalkozók még nagyobbra hízzanak. Arcpirító, hogy amíg a magyarok kezét végleg elengedte a járvány elleni harcot elvesztő kormány, addig a NER-közeli kaszinótulajdonosok adómentességet élvezve harácsolhatnak össze vagyonokat a veszélyhelyzet alatt is.

Gy. Németh Erzsébet

Budapest humán területekért felelős főpolgármester-helyettese, a DK alelnöke
     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.