OS Országos Sajtószolgálat
2020. december 1. kedd
Ismertető


2020. november 18., szerda 14:55

A Római Sas Magyar Érintettségű Lovagjainak Nemzetközi Egyesülete közleménye
    Budapest, 2020. november 18., szerda (OS) -

    Felfigyeltünk arra, hogy a Magyar Kormány kézbe vette az orvosok sorsát, akik jövő év elejétől közel kétszer annyi bért fognak kapni. Hosszú távon talán rendeződni látszik az egészségügyben dolgozó más szakemberek bére is.
Úgy tűnik, talán kialakul a pedagógus életpálya modell is.
De szeretnénk felhívni a figyelmet a többi, fontos feladatot ellátó dolgozó honfitársunkra.
Mások is vannak, akik munkája nélkülözhetetlen, és akik fokozott veszélynek vannak kitéve. Szakemberek tudnák teljes körűen megmondani, kiknek kell ezen a listán szerepelni. A teljesség igénye nélkül: a nélkülözhetetlen termékeket boltban forgalmazó dolgozók, akikkel minden nap találkozunk, a taxisofőrök, akik sürgős esetben gyorsan szállítanak minket, katonák, rendőrök, tűzoltók, katasztrófavédelmisek, akik segítenek fenntartani a rendet és ha baj van.
A vagyonőrök, akik védik értékeinket. A személy- és árufuvarozók, buszsofőrök, akik nélkül megállna az élet. BV, NAV, bíróságok, nagybani piac dolgozói, akik nélkül nem működhetne a közigazgatás, a folyamatos ellátás. Sokak munkája nélkülözhetetlen, az ő megnövekedett terhüket is kompenzálni kellene.

     Kiadó: Római Sas Magyar Érintettségű Lovagjainak Nemzetközi Egyesülete

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.