OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető


2020. november 19., csütörtök 08:58

A Kéményseprők Országos Szakszervezetének közleménye
    Budapest, 2020. november 19., csütörtök (OS) - Megújulhatnak a magyarországi kémények a jövőben egy kormányzati intézkedésnek köszönhetően

    Örömmel értesültünk Novák Katalin Miniszter Asszony tegnapi bejelentéséről minek értelmében 2021. január 1 után elindul az Otthonfelújítási Program melynek segítségével családok tízezrei tehetik szebbé,kényelmesebbé és nem utolsó sorban biztonságosabbá otthonaikat. Mint ahogy azt korábban már többször elmondtuk, a magyarországi kémények állapota sok esetben életveszélyes,mielőbbi felújításra szorulna, és ettől a régen várt kormányzati intézkedéstől azt várjuk, hogy radikális mértékben csökkenjen azon balesetek, tragédiák száma mely a kémény rossz állapotára vezethető vissza.
Kijelenthetjük,hogy a jövőben a kémények felújítása, nem pénz, hanem akarat kérdése.
    
     Kiadó: Kéményseprők Országos Szakszervezete

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.