OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2020. november 19., csütörtök 12:53

Az Áldott Kereszt Egyesület közleménye
    Budapest, 2020. november 19., csütörtök (OS) - Ez nem a támadások, hanem a közös védekezés időszaka, éppen ezért összefogásra, higgadtságra és lehetőség szerint önkéntes segítségnyújtásra szólít fel a cigány Áldott Kereszt Egyesület.

    Magyarország nehéz időként él át. Ráereszkedett mindennapjainkra a koronavírus, nekünk pedig higgadtnak kell maradnunk, félre kell tennünk a sérelmeinket, és össze kell fognunk, mert csak így sikerülhet elérnünk, hogy minél kisebb veszteséggel éljük túl ezt a már-már háborús helyzetet. Hívő emberekként az Áldott Kereszt Egyesület vezetői és tagjai arra kérnek mindenkit, hogy vigyázzanak egymásra, fegyelmezetten tartsák be a kormány által előírt szabályokat, ne zaklatásként, hanem a védelmünket biztosító szolgálatként tekintsenek a rendvédelmi szervek ellenőrző tevékenységére. Az egyesület arra buzdít, hogy ki-ki lehetőségei szerint segítse a járvány elleni védekezést: ha kell,  véradással, ha kell adományokkal,  ha kell, önkéntes munkával. Az Áldott Kereszt Egyesület eddig is fontosnak tartotta a keresztény hit szerepét, még inkább igaz ez ezekben az embert próbáló hónapokban. Arra kér tehát mindenkit,  minden nap imádkozzunk azért, hogy a betegeink meggyógyuljanak, mielőbb legyen hatékony védőoltás a koronavírus ellen. Imádkozzanak orvosaink és ápolóink egészségért, és mindazokért, akik vigyáznak a közrendre, biztosítják a közszolgáltatásokat, és küzdenek családjuk megélhetéséért a munkahelyeken! Imádkozzunk, hogy a Jóisten tartsa mindannyiunkon a védelmező kezét!

Kövesi Csaba
elnök
    
     Kiadó: Áldott Kereszt Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.