2020. december 1. kedd

2020. november 19., csütörtök 13:53

A Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány közleménye (4. rész)
    Budapest, 2020. november 19., csütörtök (OS) - A fentiek alapján bízunk benne, hogy a Tisztelt Elnök Asszony és a Tisztelt Elnök Úr kellő kritikával fog közelíteni minden, a magyar nemzetet megosztani, Európát pedig félrevezetni kívánó kezdeményezéshez.

Bár lehet, hogy széleskörű, a magyarországi békemeneteken is jó látható tömegtámogatással rendelkező civil közösségünk nincs bizonyos kérdésekben egy ideológiai platformon, abban biztosak lehetünk, hogy a tisztesség, a bölcsesség és a józan ítélőképesség talaján egy közös, erős tagállamokból álló sikeres Európai Unió fennmaradásában vagyunk érdekeltek, ahol háttérbe kell szorítani úgy a külső káros politikai, gazdasági ezen belül spekulációs pénzügyi befolyásolási kísérleteket, mint a belső az Unió integritása ellen, annak tényleges megosztottságát célzó akciókat.

Budapest, 2020. november 19.

Tisztelettel:
A Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány és a Civil Összefogás Fórum nevében
Dr. Csizmadia László, Dr. Bencze Izabella, Dr. Fricz Tamás, Dr. Ifj. Lomnici Zoltán

Kiadó: Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány