OS Országos Sajtószolgálat
2020. december 1. kedd
Ismertető


2020. november 19., csütörtök 13:53

A Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány közleménye (4. rész)
    Budapest, 2020. november 19., csütörtök (OS) - A fentiek alapján bízunk benne, hogy a Tisztelt Elnök Asszony és a Tisztelt Elnök Úr kellő kritikával fog közelíteni minden, a magyar nemzetet megosztani, Európát pedig félrevezetni kívánó kezdeményezéshez.

    Bár lehet, hogy széleskörű, a magyarországi békemeneteken is jó látható tömegtámogatással rendelkező civil közösségünk nincs bizonyos kérdésekben egy ideológiai platformon, abban biztosak lehetünk, hogy a tisztesség, a bölcsesség és a józan ítélőképesség talaján egy közös, erős tagállamokból álló sikeres Európai Unió fennmaradásában vagyunk érdekeltek, ahol háttérbe kell szorítani úgy a külső káros politikai, gazdasági ezen belül spekulációs pénzügyi befolyásolási kísérleteket, mint a belső az Unió integritása ellen, annak tényleges megosztottságát célzó akciókat.

Budapest, 2020. november 19.

Tisztelettel:
A Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány és a Civil Összefogás Fórum nevében
Dr. Csizmadia László, Dr. Bencze Izabella, Dr. Fricz Tamás, Dr. Ifj. Lomnici Zoltán
    
     Kiadó: Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.