OS Országos Sajtószolgálat
2020. december 1. kedd
Ismertető


2020. november 19., csütörtök 15:11

A Fidesz közleménye
    Budapest, 2020. november 19., csütörtök (OS) - Most a magyar emberek védelme az első, nem a politika - Reagálás Barkóczi Balázs (DK) nyilatkozatára

        A baloldal, ha már segíteni nem akar a védekezésben, legalább ne gátolja azt a folytonos kamuzással! Miközben az egész világ a koronavírus elleni oltóanyagra vár, úgy tűnik, hogy Gyurcsányék még egy lehetséges vakcináról is képesek lennének lemondani olcsó politikai érdekekből. Magyarország a lehető legfelelősebben jár el, amikor minden ígéretesnek tűnő külföldi vakcinából rendel és megvizsgálja annak alkalmazhatóságát. Most a magyar emberek egészsége és védelme az első, nem a politika.

Fidesz – Magyar Polgári Szövetség

     Kiadó: Fidesz

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.