OS Országos Sajtószolgálat
2020. december 1. kedd
Ismertető


2020. november 19., csütörtök 17:04

A Momentum Mozgalom közleménye
    Budapest, 2020. november 19., csütörtök (OS) - Folyamatosan bővül és erősödik a Momentum

        Néhány éve azért alapítottuk meg a Momentumot, hogy egy képzett, erős, gazdag országot hozzunk létre. A mi közösségünk nem fél a versenytől, a tényektől és az érvektől, a másként gondolkodóktól – ezeket tartjuk egy új, az egész országot sikeressé tevő politikai kultúra tartópilléreinek.
     2019 októberében a Momentum kormányzó erővé vált: a tavalyi önkormányzati választások óta 275.000 magyar él momentumos polgármesterek által vezetett településeken és körülbelül 3,5 millióan élnek momentumos képviselők és alpolgármesterek közreműködésével vezetett településeken.
     Az elmúlt hetekben ezek a számok tovább nőttek, mivel több városvezető is csatlakozott a Momentum közösségéhez. Csatlakozott a Momentumhoz Juhász Béla, aki 11 éve Sződliget polgármestere, László Győző, aki Szombathely alpolgármestere és a polgármester általános helyettese, valamint Staudt Csaba, a soroksári ellenzéki frakció frakcióvezetője.
     Nagy örömünkre szolgál, hogy olyan tapasztalt politikusok csatlakoztak hozzánk, akikkel közösen fogunk küzdeni egy korrupciómentes, fejlődő és emberközpontú Magyarországért.

Momentum Mozgalom

     Kiadó: Momentum Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.