OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető


2020. november 20., péntek 08:45

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem közleménye (2. rész)
    Budapest, 2020. november 20., péntek (OS) -

    Ezt felismerve hozta létre az NKE Rektora idén ősszel a Világűr Társadalomtudományi Kutatóműhelyt, Bartóki-Gönczy Balázs egyetemi adjunktus vezetésével.
A kutatóműhely vezetője elmondta: az Európai Űrügynökség Űrjogi Központjával való együttműködés rendkívüli lehetőség arra, hogy az intézmény csatlakozzon a jogtudomány ezen innovatív ágának európai vérkeringésébe, közös kutatások, szakmai programok és oktatási együttműködések által. "Célunk, hogy e lehetőség haszonélvezője ne csak egyetemünk legyen, hanem minden hazai tudományos entitás, aki érdeklődik az űrjog iránt"- tette hozzá Bartóki-Gönczy Balázs.

     Kiadó: Nemzeti Közszolgálati Egyetem

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.