OS Országos Sajtószolgálat
2020. december 1. kedd
Ismertető


2020. november 20., péntek 10:51

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2020. november 20., péntek (OS) - A pánikkormány szerencsétlenkedése miatt beértük Olaszországot az aktív fertőzöttek arányában

    Brutális és megdöbbentő adatokat tettek közzé a Telex nevű híroldalon. A portál számítása szerint Magyarországon és Olaszországban egyaránt 1230 aktív fertőzött jut 100 ezer főre, ami elképesztő szám.

A Demokratikus Koalíció szerint kizárólag a pánikkormány szerencsétlenkedésének köszönhető, hogy Magyarország utolérte Olaszországot a fertőzöttek arányában. Ha Orbánék képesek gondolkodni, nyáron előrelátóan felkészülnek a második hullámra, és időben elkezdenek tömegesen tesztelni, akkor most nem lennének ezek az aggasztó számok, és az országot sem kellett volna leállítani. Mi, európai magyarok aggasztónak tartjuk, hogy az emberek a pánikkormány nullás intézkedései miatt vannak kitéve a járvány okozta károknak, mert Orbánék nem tudnak mit kezdeni a helyzettel.

Varga Zoltán
A DK országgyűlési képviselője, a Népjóléti Bizottság tagja
     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.