OS Országos Sajtószolgálat
2020. december 3. csütörtök
Ismertető


2020. november 20., péntek 14:19

A Fidesz közleménye
    Budapest, 2020. november 20., péntek (OS) - Bangóné szorosan a kamuvideós Korózs nyomában - Reagálás Bangóné Borbély Ildikó (MSZP) nyilatkozatára

    A baloldal nem áll le, és láthatóan továbbra sem segíteni, hanem gátolni akarja a védekezést álhírekkel és minden létező módon. Bangóné Borbély Ildikó pedig szorosan a kamuvideós Korózs nyomában halad a kamuzásban. Ma éppen az induló gyorstesztelésekről hazudnak, amely elsőként a szociális dolgozóknál, az egészségügyi dolgozóknál, jövő héttől a bölcsődékben, óvodákban, valamint az iskolákban indul, és hatalmas logisztikai feladatot jelent.  Köszönet az orvostanhallgatóknak és mindenkinek, aki részt vesz a védekezésben és a tesztelésben. Egész Európában rendkívüli a járványhelyzet, napról napra több a beteg és nő a nyomás a kórházakon, ezért megkérjük a baloldalt, ha már segíteni nem akar, akkor legalább ne zavarja a védekezést!

Fidesz – Magyar Polgári Szövetség

     Kiadó: Fidesz

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.