OS Országos Sajtószolgálat
2020. december 4. péntek
Ismertető


2020. november 20., péntek 19:35

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye (2. rész)
    Budapest, 2020. november 20., péntek (OS) -

    Nem győzzük szüntelenül hangoztatni, hogy a családon belüli erőszakot nem lehet eléggé komolyan venni, melynek az egyik ága a gyermekbántalmazás is. Egy országban megengedhetetlen, hogy a kormányzat csak akkor foglalkozzon komolyabban ezen témával, ha az Isztambuli egyezmény meg nem szavazásáról van szó. Addig pedig, amíg a politikai vezetés nem foglalkozik a kérdéssel, és nem üzen semmit a társadalom sérülékeny csoportjának, addig nekünk kell hangosnak lennünk.

Mi nem egyszer foglaltunk már állást ezen témában, ami, valljuk be, nem valami bonyolult procedúra; a családon belüli erőszak minden formája megengedhetetlen, és mélységesen elítélendő, és mindent meg kell tenni azért, hogy a lehető legkevesebb alkalommal üsse fel a fejét! Ennek érdekében az erre vonatkozó jogszabályokat először megreformálni, és nagy mértékben szigorítani kell, majd egy megfelelően kiépített szociális hálót kell létrehozni a megelőzésre, felismerésre és a probléma kezelésére azért, hogy egyetlen egy gyermeknek se kelljen félelemben felnőnie!

Ugyanis egy olyan valaki, aki ennyi szeretetet képes adni pusztán azzal, hogy létezik, csakis mértéktelen szeretetet szabadna, hogy visszakapjon.

Mert a gyermek egy csoda; vigyázzunk rájuk ekképpen!
    
     Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.