OS Országos Sajtószolgálat
2020. december 4. péntek
Ismertető


2020. november 22., vasárnap 09:08

Az MSZP Országos Központjának közleménye (2. rész)
    Budapest, 2020. november 22., vasárnap (OS) - A Magyar Közoktatás Napjára

        Pedig a Pedagógusok Szakszervezete 1991-ben a magyar közoktatás helyzetének, gondjainak bemutatására, valós társadalmi megítélésének elősegítése céljából kezdeményezte, hogy november 22-e legyen a magyar közoktatás napja. Most ugyanez a szakszervezet ezen a napon a jogaiért áll ki, abban a reményben, hogy - saját érdekében - végre a társadalom is felébred, magára talál, és megakadályozza a jövő nemzedék további elbutítását, fellép az engedelmes, gondolkozni, alkotni képtelen alattvaló képzés 10 éve tartó tendenciái ellen. Kiáll azért, hogy a koronavírus-járvány idején végre garantálják a biztonságos oktatás feltételeit, biztosítsák a digitális oktatáshoz szükséges segédanyagokat, kezdjék el a rendszeres iskolai szűréseket, ne a járvány idején akarják bevezetni az - amúgy is silányra sikeredett - NAT-ot, és fizessék ki végre a hátrányos helyzetű településeken dolgozó pedagógusoknak beígért 500.000 forintot.

     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.