OS Országos Sajtószolgálat
2020. december 4. péntek
Ismertető


2020. november 22., vasárnap 09:09

Az MSZP Országos Központjának közleménye (3. rész)
    Budapest, 2020. november 22., vasárnap (OS) - A Magyar Közoktatás Napjára

        1777 óta természetesen sokat változott a világ, és egyben az oktatáspolitika is. Voltak sikeres és kevésbé sikeres oktatási reformok. Minden változás egyik alapja a közösségben való gondolkodás saját jövőnkről. Közösségként gondoskodni pedig azt is jelenti: emelni kell az oktatás színvonalát, növelni a közoktatás eredményességét, és nem utolsó sorban meg kell becsülni azokat, akik gyermekeinket a XXI. század elvárásainak megfelelő módon és színvonalon akarják tanítani.
     A Magyar Szocialista Párt ezért szolidaritását, egyetértését és együttérzését fejezi ki, és egyben köszönti a közoktatásban dolgozókat ezen a jeles napon is!

MSZP

     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.