OS Országos Sajtószolgálat
2021. január 16. szombat
Ismertető


2020. november 24., kedd 14:10

Volner János független országgyűlési képviselő közleménye
    Budapest, 2020. november 24., kedd (OS) - SIKER!

    Volner Párt a kamupártok ellen! – Tárgysorozatba vették a Volner Párt kamupártok működését ellehetetlenítő javaslatát!
Akik hisztiznek és "fideszbérenceznek" azoknak üzenjük: a baloldali összefogásnak nem mindegy, hogy egy lista vagy két lista, ha kormányzás esetén úgyis együttesen alakítanának kormányt? Nem éppen azon hisztiztek a baloldal megmondóemberei, hogy mindenki áruló, aki nem egy listát akar?
EMLÉKEZTETŐ: A Volner Párt a múlt héten a kamupártok elleni javaslatcsomagot nyújtott be. Ennek lényege, hogy mindegyik választáson induló pártnak  a megyék kétharmadában, azaz 14 megyében, és az országos választókerületek kétharmadában, azaz 71 választókerületben kelljen  jelöltet állítani ahhoz, hogy országos listát tudjon állítani.
Így azok a kamupártok, melyek valódi politikai munka és társadalmi támogatottság nélkül csak az állami támogatásra hajtanak, nem tudnak elindulni a választásokon. Jól jellemzi a Fidesz antidemokratikus működését, hogy a javaslatot tárgyaló Igazságügyi Bizottság ülésén éppen a javaslatot tevő Volner Jánosnak nem adtak szót, aki Rogán Antal minisztert kérdezte volna javaslatunkról. Mindegy, ha Fidesznek  és a többi parlamenti pártnak van bátorsága ahhoz, hogy a kamupártokat végleg kigyomlálja a magyar közéletből, akkor a parlament előtt úgyis támogatniuk kell a javaslatot.
Ha a plenáris ülésen is elfogadják a Volner Párt javaslatát, úgy 2022-ben több milliárd forintot spórolhatunk meg a magyar adófizetők pénzéből.
     Kiadó: Volner János független országgyűlési képviselő

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.