OS Országos Sajtószolgálat
2021. január 16. szombat
Ismertető


2020. november 24., kedd 14:24

Az LMP parlamenti frakciójának közleménye (2. rész)
    Budapest, 2020. november 24., kedd (OS) - Ideje lenne közölni az igazságot az egészségügyről! -

    Legutóbb például a megfeszített munkából kiszakadva dr. Kecskés László fideszes képviselő a kórház épülete előtt állva, egy több perces videóban nyilatkozott a szerinte éppen uralkodó kórházi körülményekről. Ez is bizonyítja, ha a szándék megvan, akkor semmi akadálya annak, hogy tájékoztassanak a pillanatnyi helyzetről.

Ideje lenne, hogy kormány és a kórház vezetősége is a valóság eltussolása helyett inkább azt közre adva tájékoztassa a lakosságot az egészségügyben, és közte a szombathelyi kórházban uralkodó valós állapotokról. Arra kérem Hende Csabát, hogy járjon közre a kórház igazgatójánál, hogy a sajtó szelektálása helyett, inkább minél több fórumon nyilatkozzon és adjon tájékoztatást. A lakosságnak ugyanis joga van ahhoz, hogy tudjon az igazságról.

Ungár Péter,
az LMP országgyűlési képviselője


     Kiadó: LMP parlamenti frakciója

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.