OS Országos Sajtószolgálat
2021. január 16. szombat
Ismertető


2020. november 30., hétfő 11:07

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2020. november 30., hétfő (OS) - Hárommilliárd forintot szórt ki a kormány egy holokausztot relativizáló külföldi alapítvány múzeumának

        Már másodszor kapott nem kevés pénzt az amerikai Kommunizmus Áldozatai Alapítvány a kormánytól. Míg 2014-ben 300 millió forinttal, most a tízszeresével, 3 milliárd forinttal támogatták meg Orbánék azt az alapítványt, amivel kapcsolatban egyébként sokszor érkezik kritika, hogy nézeteivel a holokausztot relativizálja.
     A Demokratikus Koalíció szerint felháborító, hogy a koronavírus-járvány második hullámában, a gazdasági válság kellős közepén a pánikkormány már megint valami olyasmire szórja el a pénzt, amiből a tönkrement magyar családoknak és vállalkozásoknak pont nulla haszna van. Ráadásul Orbánékra jellemző módon lehetőleg olyan szervezetnek adják azt a pénzt, amit például bértámogatásra is lehetne fordítani, ami a Fidesz szája íze szerint értelmezi a történelmet. Mi, európai magyarok visszautasítjuk az értelmetlen költekezést, mert most a válság felszámolására kellene koncentrálni, ám a kormány ezt láthatóan nem érzékeli.

DK Sajtóiroda

     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.