2024. április 19. péntek

2020. november 30., hétfő 17:54

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium közleménye (3. rész)
    Budapest, 2020. november 30., hétfő (OS) - Ma indul az egyszer használatos műanyagok kiváltását támogató pályázat előminősítése

A minősítés megszerzésére 2021. január 15-ig lehet jelentkezni. A GINOP 1.2.13-20 pályázat előminősítési körében olyan vállalkozások vehetnek részt, amelyek rendelkeznek legalább egy lezárt, teljes (365 nap) üzleti évvel, éves átlagos statisztikai állományi létszámuk legalább 3 fő, nettó árbevételük 2019-ben elérte, vagy meghaladta a 30 millió forintot és fejlesztési koncepciójuk az egyszer használatos és egyéb műanyag termékeket helyettesítő késztermékeket gyártó vállalkozások támogatása témakörhöz kapcsolódik.

A programba csak olyan vállalkozások vonhatók be, amelyek rendelkeznek a kevésbé fejlett régiókban (vagyis Közép-magyarországi régión kívül) székhellyel, telephellyel vagy fiókteleppel és a fejlesztést ott tervezik megvalósítani, illetve fejlesztési igényük nem mezőgazdasági, erdőgazdálkodási, halászati tevékenységekre irányul.

A pályázat előminősítésére regisztrálni a znb.ifka.hu oldalon lehet, ahol a pályázatról bővebb információk is megtalálhatók.

Kiadó: Innovációs és Technológiai Minisztérium