OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2020. november 30., hétfő 17:54

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium közleménye (3. rész)
    Budapest, 2020. november 30., hétfő (OS) - Ma indul az egyszer használatos műanyagok kiváltását támogató pályázat előminősítése

    A minősítés megszerzésére 2021. január 15-ig lehet jelentkezni. A GINOP 1.2.13-20 pályázat előminősítési körében olyan vállalkozások vehetnek részt, amelyek rendelkeznek legalább egy lezárt, teljes (365 nap) üzleti évvel, éves átlagos statisztikai állományi létszámuk legalább 3 fő, nettó árbevételük 2019-ben elérte, vagy meghaladta a 30 millió forintot és fejlesztési koncepciójuk az egyszer használatos és egyéb műanyag termékeket helyettesítő késztermékeket gyártó vállalkozások támogatása témakörhöz kapcsolódik.

A programba csak olyan vállalkozások vonhatók be, amelyek rendelkeznek a kevésbé fejlett régiókban (vagyis Közép-magyarországi régión kívül) székhellyel, telephellyel vagy fiókteleppel és a fejlesztést ott tervezik megvalósítani, illetve fejlesztési igényük nem mezőgazdasági, erdőgazdálkodási, halászati tevékenységekre irányul.

A pályázat előminősítésére regisztrálni a znb.ifka.hu oldalon lehet, ahol a pályázatról bővebb információk is megtalálhatók.

     Kiadó: Innovációs és Technológiai Minisztérium

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.