OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 23. kedd
Ismertető


2020. december 2., szerda 13:27

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2020. december 2., szerda (OS) - Azonnal ki kell zárni a Fideszből a bűncselekmény elkövetésén tetten ért Szájer Józsefet - A DK Orbán Viktor állásfoglalását várja

        Szájer József illegális, drogos, csoportos szexorgiája sok kérdést vet fel, amelyekre leginkább Orbán Viktor tartozik válasszal az országnak. Szájer személyében a Fidesz egyik alapítója, az új, úgynevezett keresztény szellemiségű Alaptörvény írója, és nem mellesleg egy mai napig Fidesz-tag került összeütközésbe a törvénnyel és próbált meg elmenekülni a hatóságok elől. Ez az ügy nem maradhat további következmények nélkül.
     A Demokratikus Koalíció szerint Orbán Viktor válaszokkal tartozik az országnak: mi lesz Szájer József sorsa azok után, hogy bűncselekmény elkövetése közben tettenérték, és az illegális, drogos csoportos szexorgiával szembement mindazzal, amire hivatkozva a Fidesz 10 éve tönkreteszi az országot? A kettő bármelyikének elegendőnek kellene lennie ahhoz, hogy Szájert kizárják a Fideszből! Őt is inkább eldugják a nyilvánosság elől, mint a pedofil Kaleta Gábort vagy a korrupt, szintén szexorgiázó Borkai Zsoltot, ha már az egészet eltitkolni nem sikerült? A DK azt követeli, hogy Szájer Józsefet még a mai napon zárják ki a Fideszből!

Barkóczi Balázs
A DK szóvivője

Barkóczi Balázs sajtótájékoztatóját a DK Facebook-oldalán közvetítettük.

     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.