OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető


2020. december 2., szerda 14:10

Volner János független országgyűlési képviselő közleménye (1. rész)
    Budapest, 2020. december 2., szerda (OS) - Szájer ügye megmutatta, mi vár a Fideszre Bidenék alatt

        Több érdekes kérdést is felvet Szájer ügye:
     Ha egy magáningatlanban csendháborító buli van, akkor egy nyugati demokráciában vajon mi a jellemzőbb? Az, hogy a rendőrség illedelmesen bekopogtat, vagy az, hogy rögtön rájuk töri az ajtót? Képzeljük el, mi történne, ha a magyar rendőrség intézkedne úgy egy budapesti melegbárnál, hogy kopogtatás nélkül azonnal a résztvevőkre töri az ajtót. Kb. másnapra összeülne az Európai Bizottság az LMBTQ-embereket ért brutális támadás miatt, több tagország azonnal elkezdené követelni az uniós pénzek befagyasztását, Donáth Anna pedig 15 szivárványzászlós poszttal sírná könnyesre a párnáját. Ez most valahogy fel sem merül, olajozottan működik a brüsszeli kettős mérce.
     Minden politikusnál van egy nyomkövető, más néven mobiltelefon. Ha valamelyik titkosszolgálat követni akar valakit, akkor azt a mobil alapján könnyen megteheti, akkor is, ha a telefon tulajdonosa ravaszul kikapcsolja a helyszolgáltatást. Vajon mennyi az esélye annak, hogy a Brüsszelben valósággal nyüzsgő titkosszolgálatok ne akarnának arról tudni, amikor egy politikus melegbárba látogat? A kínai titkosszolgálattól az amerikaiig mindenkit érdekel az ilyesmi, függetlenül attól, hogy az adott állam szövetséges-e, vagy sem. Egyszer még jól jöhet. Bár a lapok több, Szájerrel együtt mulató diplomatát is emlegetnek, eddig csak a fideszes politikus neve vált ismertté. Vajon miért?
     Folytatás a közlemény 2. részében!

     Kiadó: Volner János független országgyűlési képviselő

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.