OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2020. december 2., szerda 15:37

Az MSZP Országos Központjának közleménye (1. rész)
    Budapest, 2020. december 2., szerda (OS) - Szájer-botrány: a Fidesznek nincs erkölcsi alapja arra, hogy megmondja, hogyan éljenek a magyar családok

    A Fidesz szerint a társadalom alapja a család, a kereszténység és a konzervatív értékek, mégis bocsánatos bűnnek számít, ha a pártjuk egyik családos alapító tagja részt vesz egy illegális, drogos szexpartin? Ennek fényében felmerül a kérdés, hogy a Szájer-botrány után milyen alapon akarja továbbra is kizárólagossá tenni a magyar társadalom számára a saját kirekesztő családfogalmát? Ezek után mennyire hiteles a mindenkitől megkövetelt keresztény- konzervatív családmodell?

Milyen példát mutat a Fidesz azzal, hogy az igazságszolgáltatás elől menekülő képviselőjét politikailag felmenti vétke alól, megköszönve neki eddigi munkásságát ahelyett, hogy elhatárolódna tőle?

Az is súlyos morális kérdéseket vet fel, hogy ha a Fidesz vezérkarában tudtak az esetről, vajon miért akarták azt eltitkolni? Hiszen vasárnap még Szájer lelki kimerültségre hivatkozott, de hamar kiderült mi a valódi oka lemondásának. Nagy valószínűséggel arra számítottak, hogy el lehet tussolni az ügyet. Ismét felmerül a kérdés, hogy hány, meg hány korábbi ügyben cselekedhettek így? Ideje lenne, hogy Orbán Viktor megtörje a csendet és tisztázza, hogy tudott-e Szájer lemondásának valódi okáról?
    
     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.