OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető


2020. december 4., péntek 10:38

Bencsik János független országgyűlési képviselő közleménye (4. rész)
    Budapest, 2020. december 4., péntek (OS) -

    Hozzátette: hisz abban, hogy nem elég jól dolgozni, önazonosnak is kell maradni, mivel csak így lehet alternatívát nyújtani mindazoknak, akik hűek maradtak a polgári Magyarország eszményképéhez, de most joggal érzik úgy, hogy senki sem képviseli őket.

Nem ilyen országról álmodtunk

"Egy kis falu polgármestereként azt az üzenetet hoztam el Önöknek, hogy nincsenek egyedül" – fogalmazott Mihátsiné Dózsa Hajnalka. Úgy véli, a kistelepüléseken élő és dolgozó emberek kezét az elmúlt harminc év kormányai elengedték. Az állam érzéketlen a problémáikra, az adók beszedésén túl más nem érdekli – mutatott rá. A kormány erős helyi emberei a települések fejlesztéséért cserébe teljes politikai hűséget várnak el, kiskirályokként viselkednek – tette hozzá Ostffyasszonyfa független polgármestere emlékeztetve, hogy 2010-ben a Fidesz sem ilyen kormányzást ígért.

Hangsúlyozta: nőként a kulturált, demokratikus vita erejében hisz, és fontosnak tartja, hogy meghallgassák azokat, akiknek a hangja nem hallatszik el a Parlamentig.

A mozgalom Alapító Nyilatkozata a honlapjukon olvasható, valamint megtalálható a közösség Facebook és Instagram oldalán is.
    
     Kiadó: Bencsik János független országgyűlési képviselő

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.