OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 24. szerda
Ismertető


2020. december 4., péntek 11:49

A Szcientológia Egyház Központi Szervezet közleménye
    Budapest, 2020. december 4., péntek (OS) - Növekszik a rászorulók listája, de összefogással átvészelhetik a járványt

    Lajosmizsén jártak a Szcientológia önkéntes lelkészek, hogy segítsék a rászoruló családokat immáron harmadik éve.

A helyi Egészségház – Lajosmizse Város Önkormányzata Egészségügyi, Gyermekjóléti és Szociális Intézménye – nemcsak egészségügyi szakrendelőivel és védőnői szolgálatával gondoskodik a városról, hanem igen széles körben foglalkozik rászorulókkal. Még ha a karácsonyi rendezvény el is marad idén a koronavírus miatt, az Egészségház személyesen gondoskodik az adományok szétosztásáról.

Kapcsolatban állnak olyan családdal, ahol most jön a tizedik baba, de van, amikor elhagyott csecsemőhöz riasztják őket, vagy épp konzerv ennivalót kell kivinniük olyan háztartásba, ahol még főzési lehetőség sincs.

A Szcientológia önkéntes lelkészek Budapestről érkezett adománya körülbelül 350 gyermek jobb karácsonyához járul hozzá 200 családnál.

A szcientológusok külön gyűjtést szerveztek egyházukban erre a célra, így az előzőek mellett mesekönyveket, tanszereket, játékokat is biztosítottak a kisebbeknek.

Az egyház önkéntes lelkészei az autójukon is hirdetik: "Mindig lehet valamit tenni". Mikulás előtt például Budapesten az egyházuk központja környékén osztottak ki pár napja hatszáz darab ajándékcsomagot a járókelőknek, egy kis C és D vitamin, kézfertőtlenítő, maszk, és egy Hogyan tartsd egészségesen magadat és másokat kis füzet volt a csomagban, a járványügyi szabályok betartásának fontosságát hangsúlyozva.
     Kiadó: Szcientológia Egyház Központi Szervezet

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.