OS Országos Sajtószolgálat
2021. április 17. szombat
Ismertető


2020. december 18., péntek 11:10

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2020. december 18., péntek (OS) - Orbánék ész nélkül lopják a közpénzt, miközben az egész ország romokban hever a válság miatt

        A Magyar Közlönyben megjelent friss kormányhatározat értelmében Orbánék újabb eszetlen pénzosztásba kezdtek. Az amúgy is üres Gazdaságvédelmi Alapból 261 milliárd forintot vettek el, amiből kapott például Palkovics László minisztériuma és a Miniszterelnökség, de jut a budai Vár tatarozására is például. Természetesen a sportszektor sem maradhatott ki, 10 milliárd forint megy az átrendezés végén a sportakadémiák támogatására.
     A Demokratikus Koalíció szerint elképesztő gerinctelenség, hogy Orbánék ész nélkül szórják a pénzt elképesztő agyament dolgokra, de a Gazdaságvédelmi Alapból a gazdaság védelmére például egy árva fillér se jut. Megy a szokásos osztogatás, amivel tíz év alatt sikerült kifosztani az országot, a költségvetési hiány a jövő évben brutális összegre rúg, a gazdaság romokban, emberek tömege vesztette el a munkáját, de Orbánék még mindig ott tartanak, hogy mit lehet ellopni. Mi, európai magyarok minden egyes tételt megjegyzünk és garantáltan be fogjuk hajtani 2022 után.

Barkóczi Balázs
A DK szóvivője

     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.