OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2020. december 18., péntek 11:37

Az LMP parlamenti frakciójának közleménye
    Budapest, 2020. december 18., péntek (OS) - Elindult az év végi jutalomosztás, a szociális dolgozóknak viszont továbbra sem jut semmi

        Csaknem félmillió forintos jutalmat kaptak a jegybank dolgozói. Újabb állami szerv döntött tehát egy egyszeri bérkiegészítésről, az év vége felé folyamatosan bővül az állami kedvezményezettek köre. A szociális dolgozókat azonban továbbra is levegőnek nézi a kormányzat, úgy, hogy már több fideszes városvezetés is döntött a bérkiegészítésről.
     Annak ellenére hagyja cserben a szociális szektor dolgozóit a kormányzat, hogy mindannyian tudjuk: a szükséges költségvetési források bőven rendelkezésre állnak. De a jó hír az, hogy még mindig nem késő, még van annyi idő év végéig, hogy a szociális dolgozók legalább a minimális anyagi elismerést, a teljes mértékben jogosan követelt 500.000 Ft-os bérkiegészítést kapják meg, amiért ebben a borzasztó nehéz évben a frontvonalban küzdöttek és küzdenek nap mint nap beteg vagy idős honfitársainkért.

Ungár Péter
országgyűlési képviselő (LMP)

     Kiadó: LMP parlamenti frakciója

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.