OS Országos Sajtószolgálat
2021. április 17. szombat
Ismertető


2020. december 18., péntek 12:24

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2020. december 18., péntek (OS) - A Polt Péter által uralt ügyészségét nem különösebben érdekli, hogy a Fidesz a lélegeztetőgépek beszerzését is lopásra használta

        Mivel a Nemzeti Nyomozó Iroda a korábbiakban elutasította, hogy nyomozzon a túlárazott lélegeztetőgépek ügyében, Varju László, a DK országgyűlési képviselője panaszt tett a határozat ellen. Erre válaszolt a Fővárosi Főügyészség bicskanyitogató érveléssel, amelyben abszolút elfogultan sikerült a Nemzeti Nyomozó Iroda mellett érvelni. Eszerint Varju László “nem szolgáltatott elég bizonyítékot" és egyébként Varga Mihály Nemzetgazdasági Miniszter sem talált semmi problémát a beszerzések körül.
     A Demokratikus Koalíció szerint teljesen nyilvánvaló, hogy a kormány által uralt rendőrség és ügyészség egyszerűen nem akar valódi nyomozást folytatni. A fideszes Varga Mihály is nyilván sűrűn fog bólogatni, amikor a haverokat kell védeni, és ugyanezt fogja tenni Polt Péter és Pintér Sándor is, és mindenki, aki ennek a rendszerek a része. Mi, európai magyarok azonban nem fogjuk szó nélkül hagyni, hogy egymás szennyesét mossák, mert aki egy világjárványt is felhasznál arra, hogy lophasson, az bármire képes és mindent meg kell tenni, hogy bűnhődjön ezért.

DK Sajtóiroda

     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.