OS Országos Sajtószolgálat
2021. április 17. szombat
Ismertető


2020. december 18., péntek 12:26

Dúró Dóra független országgyűlési képviselő közleménye
    Budapest, 2020. december 18., péntek (OS) - Online aláírásgyűjtést indít a Mi Hazánk: kerüljön vissza a börtönbe a Deák téri gyilkosság gyanúsítottja

        Vérlázítónak tartja a Mi Hazánk, hogy a bíróság máris szabadon engedte J. Marcellt, aki a Deák téri gyilkosság egyik áldozatát a földön fekve rugdosta, miközben a magyar fiatal haldokolt. Kevesebb mint hét hónapot kellett csak börtönben töltenie, így míg az áldozatok családja a temetőben, az egyik elkövető otthon karácsonyozhat.
     A jogalkotásban és a jogalkalmazásban is nagyobb szigorra van szükség a Mi Hazánk szerint: ilyen esetekben ki kellene zárni, hogy a jogerős ítélet megszületéséig szabadlábra lehessen helyezni az elkövetőket. A rendőrség és a bíróság azonban nem velük szemben, hanem a Mi Hazánk áldozatokra emlékező vezetőivel és szimpatizánsaival szemben jár el vasszigorral: fejenként százezres nagyságrendű bírságokat szabtak ki ránk azért, mert emlékezni mertünk a brutális kegyetlenséggel meggyilkolt magyar fiatalokra.
     A Mi Hazánk az egyetlen párt, amely demonstrációt tartott a fiatalokért, most pedig online aláírásgyűjtéssel is nyomást gyakorlunk a kormányra és a bíróságra.

Dúró Dóra
elnökhelyettes
Mi Hazánk Mozgalom

     Kiadó: Dúró Dóra független országgyűlési képviselő

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.