OS Országos Sajtószolgálat
2021. április 17. szombat
Ismertető


2020. december 18., péntek 12:26

Az MSZP Országos Központjának közleménye
    Budapest, 2020. december 18., péntek (OS) - Szijjártó végre bemutatta a luxusjachtozása számláját: 270 milliárd forintnyi közbeszerzésbe került az álomnyaralás

        Mostanáig kellett várni arra, hogy Szijjártó Péter végre elszámoljon az adriai luxusjachtozása költségeivel. A külügyminiszter sokak számára elérhetetlen álomnyaralását biztosító milliárdos vállalkozó ugyanis most nyújtotta be a számlát, a fizetség pedig 270 milliárd forint, persze közbeszerzés formájában.
     Szijjártó így valószínűleg megdöntötte a közpénzből fizetett legdrágább családi nyaralás rekordját, az azonban biztos, hogy ez olyan szintű korrupciónak számít, amiért egy normálisan működő jogállamban nemcsak le kellene mondania a posztjáról, hanem bíróság előtt is felelnie kellene a tettéért.
     Elképesztő képmutatás, hogy a fideszes politikusok még a gazdasági és szociális válság idején is tobzódnak a luxusban, miközben több százezer ember azt sem tudja, hogyan fogja biztosítani a megélhetését máról holnapra. Az pedig még súlyosabb bűn, hogy mindezt az adófizetők pénzéből finanszírozzák.
     Véget kell vetni a folyamatos hazudozásnak, az oligarchákkal való összejátszásnak és a kormányzati luxusimádatnak, ezért van szükség 2022-ben kormány- és korszakváltásra Magyarországon!

MSZP

     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.