2021. április 17. szombat

2020. december 18., péntek 12:26

Az MSZP Országos Központjának közleménye
    Budapest, 2020. december 18., péntek (OS) - Szijjártó végre bemutatta a luxusjachtozása számláját: 270 milliárd forintnyi közbeszerzésbe került az álomnyaralás

Mostanáig kellett várni arra, hogy Szijjártó Péter végre elszámoljon az adriai luxusjachtozása költségeivel. A külügyminiszter sokak számára elérhetetlen álomnyaralását biztosító milliárdos vállalkozó ugyanis most nyújtotta be a számlát, a fizetség pedig 270 milliárd forint, persze közbeszerzés formájában.
     Szijjártó így valószínűleg megdöntötte a közpénzből fizetett legdrágább családi nyaralás rekordját, az azonban biztos, hogy ez olyan szintű korrupciónak számít, amiért egy normálisan működő jogállamban nemcsak le kellene mondania a posztjáról, hanem bíróság előtt is felelnie kellene a tettéért.
     Elképesztő képmutatás, hogy a fideszes politikusok még a gazdasági és szociális válság idején is tobzódnak a luxusban, miközben több százezer ember azt sem tudja, hogyan fogja biztosítani a megélhetését máról holnapra. Az pedig még súlyosabb bűn, hogy mindezt az adófizetők pénzéből finanszírozzák.
     Véget kell vetni a folyamatos hazudozásnak, az oligarchákkal való összejátszásnak és a kormányzati luxusimádatnak, ezért van szükség 2022-ben kormány- és korszakváltásra Magyarországon!

MSZP

Kiadó: MSZP Országos Központ