OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2020. december 19., szombat 17:07

Az MSZP Országos Központjának közleménye (1. rész)
    Budapest, 2020. december 19., szombat (OS) - Az MSZP reagálása Orbán Viktor mai bejelentésére

    A miniszterelnök legújabb adventi üzenete: "Senki ne reménykedjen, a Fidesz-rezsim továbbra sem segít a megélhetési gondokkal küzdő embereken!"
Semmit!

Szégyen, hogy az ország kőgazdag miniszterelnöke ennyire érzéketlen! Nem veszi észre, hogy az emberek többsége tisztességgel megélni és túlélni akar, nem pedig hitelt felvenni a lakásfelújításhoz! Még mindig nem érti, hogy nem az van bajban, aki az otthonának a renoválását tervezi, hanem az, akinek nincs munkája, üres a zsebe és üres a kamrája! A luxusban élő miniszterelnök nem látja az emberek valódi, mindennapos gondjait. Azt hiszi, hogy a legnagyobb gond most a síelés elmaradása meg a lakásfelújításhoz kapcsolódó hitelfelvétel!

A napi megélhetést például az alapvető élelmiszerek áfájának csökkentése segíthetné. Vagy az álláskeresési támogatás emelése. Mondhatta volna azt is, hogy megduplázzák a családi pótlékot, vagy egyszerűen csak olyan olcsón adják az energiát, amennyibe az valójában kerül. Szólhatott volna akár arról is, hogy végre abbahagyják a 100%-os táppénz körüli szerencsétlenkedést, vagy éppen nem vezetik be a kata szerint adózó vállalkozásokat érintő megszorításokat.
De nem!

     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.