OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2020. december 24., csütörtök 08:14

A Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) közleménye
    Budapest, 2020. december 24., csütörtök (OS) - A karácsony az ünnepeink sorában különleges helyet foglal el. Mind közül talán ez érinti meg leginkább a szívünket.

    A hosszú adventi várakozás évről évre lehetőséget teremt felkészíteni lelkünket, hogy az Isten fiának eljövetelét méltó módon várjuk és megünnepeljük.
Otthonunkat díszekkel ékesítettük, a negyedik gyertyát is meggyújtottuk már az adventi koszorún. Érezzük azonban, hogy ez a szenteste mégsem lehet ugyanolyan, mint az eddigiek. A világjárvány megnehezíti az ünnep megélését, az aggódás fizikailag is eltávolít családtagjainktól. Ugyanakkor nem foszthat meg bennünket attól, hogy lelkünkben igazán közel tudhassuk magunkhoz őket. A Megváltó születésnapján is nagyon fontos, hogy gondoljunk egymásra, szeretteinkre – ne feledjük, a szeretet figyelmes is!
Kívánok mindannyiuknak igazán meghitt karácsonyt! Legyünk áldottak mindennapjainkban, munkánkban, a vírus elleni harcban és a világ jobbításában!
"Fel nagy örömre! ma született,
Aki után a föld epedett."

dr. Simicskó István
a KDNP frakcióvezetője

     Kiadó: Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP)

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.